Roskomnadzor a restricționat accesul la site-ul web al centrului de investigații Dosie. Site-ul a fost listat ca fiind interzis pe baza unei hotărâri a Tribunalului Tagansky, transmite Meduza. 

„Nu ne-au fost trimise cereri sau notificări, așa că nu cunoaștem motivul formal al blocării. Dar nu contează: am fost blocați nu pentru vreo încălcare, ci pentru că spunem adevărul despre faptele ilegale ale ofițerilor FSB, ale celor apropiați de Vladimir Putin și ale oficialilor, iar ei sunt niște tipi răzbunători”, au comentat reprezentanții centrului Dossier.

  • Centrul de Dosare este un proiect de jurnalism de investigație al omului de afaceri Mihail Hodorkovski. În anul 2020 membrii proiectului au produs investigația despre cum se implică Kremlinul în politica internă a Republicii Moldova. În ea se arată cine de fapt sun curatorii lui Igor Dodon, pe cine sună frecvent Igor Dodon, la Moscova și ce documente confidențiale trimite generalului Cernov, precum și cine lucrează în „departamentul moldovenesc” din Piața Veche și colectează informaţii compromiţătoare despre politicienii de la Chișinău, Tiraspol și Comrat.